Tasosaumuri Baby Lock Cover Stitch BLCS-2

Saatavillaolo : loppuunmyyty

Yleistä

Baby Lock Cover Stitch BLCS-2 peitetikkikone täydentää loistavasti saumuria ja ompelukonetta. Sillä teet upeat 6 mm ja 3 mm leveät peitetikit (2 tai 3 suoraa ommelta rinnakkain) ja 2-lankaisetn ketjutikit, joita käytät vaikkapa tyylikkääseen koristeluun tai harsintaan. Paras laatu markkinoilla! Made in Japan.

Varasto loppu

Laaja ommelvalikoima:

Suora ketjuommel: yksi neula käytössä

3-lankainen tasosauma (2neulaa + sieppari) 2 leveydella (3mm ja 6mm)

4-lankainen perustasosauma (3 neulaa + sieppari)

Iso ja symmetrinen syöttöhammasto (etu monitoimisaumureitten edessä – niissa on aina yksi sivu pidempi ja sitä myöten syöttö ei niin tasaista)

Yksinkertainen rakenne (sen malliperheen etu: kone pitää ollaa hyvässä kunnossa ja ne pysyy parhaiten säädöissä)

Differentiaalisyöttö

Pitkäkestoinen ja voimakas moottori-poljin sarja

Yleisompeluun käyttäkää ELx705 neuloja Nr.80-90 ja No 65 vain hienoilla langoilla ohueisiin kankaisiin. Muunmerkkiset kotiompelukoneneulat saattavat toimia, mutta varmasti pienemmalla suorituskyvyllä.

Vielä neuloista:

EL×705 on kevyeesti pallokärkinen yleisneula tasosaumureille. Käytetään kaikkiin kankaisiin. Sopii myös perussaumurikäyttöön ja ompelukoneisiin jos on hyppytikkiongelmia.
ELx705 CF tai CH ovat chromium finished – eli lisäksi nikkelikerrokselle on neulaa hiottu toistuuvasti, päälystetty kromilla ja hiottu uudelleen
ELx705 CF (CH) SUK – uutuusneula on voimakkaasti pallokärkinen trikooneula – neulan kärki on kuin ompelukoneneuloissa Jersey.

Organ tai Schmetz? Yhtä totuutta ei ole. Oikea vastaus saattaa ollaa, että yhdessa koneessa toimii yksi ja toisessa toinen parhaiten. Kokeile.

Top