Brother M-3043DWT Saumuri

Saatavillaolo : Varastossa

Yleistä

Brother M-3034DWT on uusi, vapaavarrella sekä runsaasti varusteltu, nelilankainen saumuri, joka samanaikaisesti ompelee, huolittelee sekä leikkaa ylimääräisen saumanvaran.

Saumuri sisältää upeita ompeleita, joilla voit ommella kaikenlaisia kankaita joustavista materiaaleista läpikuultaviin. Saumurissa on 4 erilaista 3- ja 4-lankaista ommelta sekä niiden muunnelmia. Rullapäärmevalinta on koneessa kiinteänä, joten helmojen upeat kiertopäärmeet valmistuvat helposti ja nopeasti.

Suomenkielinen käyttöohje.

Lukumäärä

444.00 

Säädettävä leikkuupituus 2 – 4 mm ja leveys 2,3 – 7 mm painijalan ja langan säätämiseksi. Differentiaalisyötön ansiosta voi estää joustavien ja ohuiden kankaiden poimuttumisen ja ompelu onnistuu helposti ja vaivatta. Leikkurilla ja ilman leikkuria ommel
Leikkuuterällä voit kätevästi leikata kankaan reunat. Tarvittaessa yläterän saa käännettyä pois käytöstä. LED-ompeluvalo, saumurin työtaso on valaistu.

Mukana:
Mukana neulat nro 80 ja 90, kuusiokolotaltta, verkko langoille (4 kpl.), lankateline (4 kpl.), pinsetit, puhdistuspensseli, pehmeä suoja, jalkasäädin, DVD- ohjevideo, leikuujätekaukalo, apupöytä, piilo-ommeljalka, rypytysjalka, terenauhajalka.

Top