suositellen

Juki Mo-114DN Saumuri

Saatavillaolo : Varastossa

Yleistä

Juki Mo-114DN on uutuusmalli! Ompelee kaikki yleisimmät saumurin tikkityypit, virheettömästi ja varmasti. Viimeistelet ompelutyösi ammattimaiseksi ja siististi. Saumurilla onnistuu  2, 3- tai 4-lankaiset ompeleet.

Lukumäärä

539.00 

Säädettävät langankireydet

Saumurin langankireyksien hallinta helppoa, näet kaikkien lankojen säädöt yhdellä silmäyksellä ja niiden muuttaminen on helppoa liukusäätimiä siirtämällä aina kuhunkin valittuun ompeleeseen sopivaksi. Juki Mo-114D-saumurilla saat aina täydellisen ompeleen kaikkiin materiaaleihin. Erittäin paksujen kuin myös ohuiden kankaiden ja neulosten saumaus sekä huolittelu sujuvat aloittelijaltakin helposti.

Ylhäältä leikkaava terä

Saumurissa on ylhäältäpäin pystyasennossa leikkaava terä aivan kuten teollisuussaumureissakin. Leikkausvoima on suuri ja terä leikkaa yhtä tarkasti kun saumaat paksuja tai monikerroksisia kuin ohuen ohuita materiaaleja. Juki Mo-114D saumuri on pienestä koostaan huolimatta erittäin tehokas, monipuolinen ja lujarakenteinen. Hyvä hinat-/laatusuhde, kestävä huippusaumuri omassa kokoluokassaan.

Differentiaalisyöttö

Saumurin portaattomasti säädettävä differentiaalisyöttö takaa kuhunkin materiaaliin sopivan syötön. Se estää runsaasti joustavien neulosten saumojen venymisen (liekottamisen) sekä erittäin ohuiden kankaiden saumojen kiristämisen. Differentiaalisyötön avulla voi myös poimuttaa ohuita kankaita, tasainen poimutus helpolla. Differentiaalisyötön säädöllä säädät myös kankaaseen tulevan poimutuksen määrän. Säätöä voi muuttaa myös koneen käydessä,

Rullapäärmäysvipu

Saumurissa otat rullapäärmäyksen vaivattomasti käyttöön valitsinvipua siirtämällä, joten sinun ei tarvitse vaihtaa ensin pistolevyä tai paininjalkaa. Ommel kääntää kankaan reunan rullalle ja tuloksena on erittäin kaunis kapea päärme. Sopii kaikkien ohuiden materiaalien huolitteluun.

Sieppareiden langoitus
Saumurissa on sieppareiden suora langoitus, Juki´n ainutlaatuinen patentoitu sieppareiden rakenne tekee ylä- ja alasiepparin langoituksen uskomattoman helpoksi ja nopeaksi. Alasiepparissa on sarana ja vipu jonka avulla siepparin voi vapauttaa sen langoitusta varten ja sitten palauttaa takaisin paikalleen. Langoitus on nopeasti suoritettu ja voit tyytyväisenä jatkaa ompeluprojektiasi.

Top