Ota yhteyttä

info@marevik.fi

+372 5108392

Ota yhteyttä

+372 5108392

info@marevik.fi

Saumuri Brother M-4234D

536.00 

sis. 24 % ALV

Brother M-4234D on uusi, vapaavarrella sekä runsaasti varusteltu, nelilankainen saumuri, joka samanaikaisesti ompelee, huolittelee sekä leikkaa ylimääräisen saumanvaran.
Saumuri sisältää upeita ompeleita, joilla voit ommella kaikenlaisia kankaita joustavista materiaaleista läpikuultaviin. Saumurissa on 4 erilaista 3- ja 4-lankaista ommelta sekä niiden muunnelmia. Rullapäärmevalinta on koneessa kiinteänä, joten helmojen upeat kiertopäärmeet valmistuvat helposti ja nopeasti.
Suomenkielinen käyttöohje.

Toimitusaika 3-5 työpäivää.

Tuotekoodi: m4234_ Kategoriat: , Etiketti:

Kuvaus

Vapaavartinen saumuri, joka ompelee myös joustavat materiaalit

Nelilankainen saumuri, joka ompelee, huolittelee sekä leikkaa ylimääräisen saumanvaran – samanaikaisesti! Vapaavarren avulla hihansuuresoreiden kiinnitys sujuu helposti. Saumuria voi käyttää sekä 3- että 4-lankaisena. Langoitus on helppoa, sillä värisymbolit opastavat neula- ja siepparilankojen pujotuksessa. Saumurissa on leikkuujätekaukalo, jossa voi säilyttää jalkasäädintä silloin, kun saumuri ei ole käytössä. Muita ominaisuuksia: 3- sekä 4-lankaiset leikkaavat yliluotteluompeleet, rullapäärme- ja kapea päärmäysommel ilman lisälaitteita. Ompelee helposti eripaksuiset materiaalit. Leikkuuterä voidaan kääntää pois käytöstä ja paininjalka vaihtaa pikavaihdon avulla. Monipuoliset perustarvikkeet.

Shopping Cart