Ota yhteyttä

info@marevik.fi

+372 5108392

Ota yhteyttä

+372 5108392

info@marevik.fi

Yleiset ja ostoehdot

Toimitusehdot

Tuotteiden ostaminen Marevik OÜ verkkokaupasta on helppoa ja turvallista.

1. Hinnat
Tuotteen hinta on arvonlisäverollinen (alv 24 %) hinta Suomessa.
Kun ostosi on vähintään 200,00 €, toimitamme tilauksesi rahtivapaasti kotiin.
Jos ostosi on alle 200,00 €, niin rahtimaksu kotiin toimituksesta on 24,00 €.

2. Maksuehdot

Maksu pankkisiirrolla tilausvahvistuksen perusteella.
Suorittakaa maksu teille lähetetyn tilauksen vahvistuksen mukaan. Selitykseksi kirjoittakaa tilauksen numero. Tavara sekä kuitti maksusta lähetetään teille maksun saapumisen jälkeen meidän tilille.

3. Toimitusajat
Varastotuotteiden toimitusaika on normaalisti 3 – 5 arkipäivää. Jos tuotetta ei ole varastossa, ilmoitetaan tästä asiakkaalle erikseen. Tällöin toimitusaika on 2 – 3 viikkoa.

Toimitusajan pitkittyessä pyrimme informoimaan asiakasta ja hänellä on oikeus peruuttaa tilaus, kuluttajakaupassa. Erikoistuotteet sopimuksen mukaan. Ellei tuotetta pystytä toimittamaan 30 pv. sisällä asiakkaalle, on hänellä oikeus maksetun hinnan palautukseen.

4. Toimitusehdot
Tavara lähetetään ostajalle heti kun tilaus on käsitelty ja maksu on suoritettu verkkopankissa tai kun saamme varmistuksen maksun onnistumisesta.

-Ovelle toimitus= toimitus kotiin tai valittuun osoitteeseen perille saakka 24.00 euroa.
TOIMITUS ILMAINEN YLI 200 EURON TILAUKSISSA

5. Palautusoikeus ja ehdot
Kuluttajakaupassa halutessasi voit palauttaa tuotteen 14 vrk. aikana. Palautuksesta on hyvä sopia Marevik verkkokaupan kanssa. info@marevik.fi tai puh. +372 5108392. Palauttaessaan tuotteen lähettäjä maksaa toimituskulut. Palauta rahat heti, kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja tarkistaneet sen täydellisyyden. Palautus tulee tapahtua ensisijaisesti Itella asiakaspalautuksena.
Palautusosoite: Marevik OÜ, Liivalaia 42, 10113 Tallinn
Mittatilaustyönä tehdyille erikoistuotteille ei ole palautusoikeutta.
Palautettava tuote pakattava hyvin ja sen on oltava käyttämätön.

6. Muistutukset
Mahdolliset tuotteiden laatuun tai toimitukseen huomautukset on tehtävä 8 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kuljetusvaurioista huomautus tavaran kuljettajalle.

7. Oikeus muutoksiin
Pidätämme itsellämme oikeuden myynti- ja toimitusehtojen muutoksiin, sekä hylätä kauppa, jolloin maksettu kauppahinta palautetaan ilman eri toimenpiteitä.

8. Takuu
Olemme ompelukoneiden virallinen jälleenmyyjä Virossa. Kaikille koneille on 2 vuottaa takuu. Valmistaja korvaa kaikki tuotantovirheet. Kuin tule ongelmia, pitäisi koneen lähettämä meillä takaisin, koska maahantuojat eri maissa eivät tee yhteistyötä.

9. Tietosuoja
Tietojen luovutus kolmansille osapuolille
Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Marevik OÜ ei käytä ostajan tietoja mainostarkoituksiin

Shopping Cart